leatherdyke.cc

F-frekvensen er en blog om alt, der vedrører køn og ligestilling. Blogindlæg skrives på skift af forskellige personer, der har noget på hjerte i forhold til emnet. Der er faste bloggere, der vender tilbage med jævne mellemrum, men der er også gæstebloggere, der kun laver et enkelt indlæg.

 

Visionen for bloggen er, at den skal være med til at tydeliggøre, at kønsproblematikker er vedkommende og spiller ind på, hvordan vi handler og agerer hver eneste dag. Den skal samtidig tilbyde en personlig og skæv vinkel på alt, der vedrører køn og ligestilling.

 

F-frekvensen er tænkt som et forum, hvor der er plads til alle – uanset holdning, politisk overbevisning, etnicitet, alder, uddannelse og køn.

 

Hvem står bag?

Bag F-frekvensen står Dansk Kvindesamfund; en NGO (non-governmental organization), der kæmper for at sikre, at ligestilling mellem kønnene konstant er på den politiske dagsorden. Dansk Kvindesamfund arbejder på tværs af partipolitiske anskuelser og hensyn.

 

Du kan læse mere om Dansk Kvindesamfund på vores hjemmeside, samt følge os på Facebook og på Twitter.

 

Den enkelte skribent vælger selv emner for sine blogindlæg, som udelukkende afspejler skribentens personlige holdninger. Blogindlæg afspejler derfor ikke nødvendigvis Dansk Kvindesamfunds holdninger og mærkesager.

 

 

 

Sociale medier

Følg med via mail

Skriv din mailadresse herunder, hvis du vil have en mail, når der er et nyt indlæg på bloggen.

Arkiv