leatherdyke.cc

F-frekvensen fylder et år i dag og i den forbindelse har vi bedt nogle af vores bloggere fortælle, hvorfor de er glade for Dansk Kvindesamfunds blog – Personligt synes vi, at F-frekvensen er femitastisk!

 

 

Tine Gudrun Petersen:

”Jeg er glad for at være tilknyttet f.frekvensen. Via Dansk Kvindesamfund og f.frekvensen har jeg fundet et åndeligt fællesskab på nettet, som er lærerigt og øjenåbnende for mig i mange henseender. Jeg synes at der i de to forummer bliver taget mange vigtige diskussioner, og det kunne være sundt for de fleste at følge lidt med derinde, – spændende er det ihvertfald meget ofte”.

 

 

Malise Rosbech:

”Dansk Kvindesamfund har sat mange milepæle i kvindernes snoede vej til ligestilling siden deres grundlæggelse for over 100 år siden. Og de har ikke givet op! Selvom mange politiske organisationer og deres ideologi stagnerer og fastholder visioner der er forbigået sidste salgsdato, har Dansk Kvindesamfund formået, at udvikle sig med tiden. En af grundene til dette er deres populære blog. F-frekvensen er en platform, der sørger for, at den feministiske bevægelse er reflekteret i en socio-historisk kontext, og udvikler sig gennem selvkritik. Det er en platform hvorpå folk uafhængigt af køn, klasse, religion, hudfarve og seksualitet kan blive hørt, og vil blive lyttet til. Dansk Kvindesamfund har været med os siden the suffragettes og gennem den store second-wave feminisme, og har nu, specielt siden F-frekvensen lancerede for nu et år siden, sat fokus på den tredje bølge. Jeg er sikker på, at den også vil være i spidsen af den fjerde. Tillykke, kære F-frekvens.”

 

 

Nanna Gersov:

“Siden vi fik F-Frekvensen oplever jeg, at Dansk Kvindesamfund er meget mere fremme i medierne end jeg før har oplevet. Så sent som i går så jeg lige at mærkesagen om sexchikane var taget op i DR2. Det er en rigtig glædelig udvikling. F-Frekvensen er en ud af mange gode ting ved Dansk Kvindesamfund. Hurra og tillykke til F-Frekvensen med 1-års fødselsdagen!”

 

 

Kristoffer Klöcker Grønbæk:

“Kære F-frekvensen,

Jeg tuner ind på dig, fordi jeg vil opdateres på velreflekterede pointer om ligestilling og køn. Din redaktion tør lade mange divergerende stemmer tale. Det er en styrke, for det afspejler dagens Danmark og denne velskrevne viden fortjener at blive hørt. Jeg blogger selv på F-frekvensen, fordi det er et privilegium at kunne bidrage hertil.

Når jeg ser fremad, synes jeg du er kommet dine børnesygdomme godt til livs. Én som stadig hænger lidt ved er, at der kunnearbejdes yderligere med at udbrede budskabet om dig – for eksempel når aktualiteten melder sig, som ved regeringens nylige parkering af øremærket barsel til mænd.”

 

Ikke desto mindre; tillykke med dit første år!”

 

 

Phillip Martinussen:

“F-Frekvensen er vigtig. Hvorfor? Fordi den leverer en platform, hvor de der gerne vil have en stemme, får en stemme. F-Frekvensen er aktiv demokrati og det skal det blive ved med at være.”

Der er endnu ikke kommenteret på dette indlæg.

Skriv et svar

Sociale medier

Følg med via mail

Skriv din mailadresse herunder, hvis du vil have en mail, når der er et nyt indlæg på bloggen.

Arkiv