leatherdyke.cc

Fuck, mand, forstå mig dog. Du gør mig ikke liderlig med vold, du gør mig hunderæd.

 

Mærker du, at jeg hyperventilerer? Ser du, at jeg er ved at skide i mine imaginære bukser – af angst?

 

Du har overskredet mine grænser hele aftenen. Og nået klimaks.

 

Et billigt plastikglas fyldt med en alt for stærk blanding af vodka og juice står på sofabordet – adresseret til mig.

 

Jeg nipper til den, mens fjernsynet forsøger at underholde dig. Men du er uinteresseret.

 

Du taler om pornofilm, mens du forsøger at kærtegne min krop. Men den farer sammen. Sitrer. Og jeg kan ikke kontrollere det. Underligt. For jeg har det da godt, ikke?

 

Du er jo min gode ven. Jeg plejer at søge dit selskab, fordi jeg føler mig tryg sammen med dig. Sikke en åndssvag krop, der ikke vil berøres af dine varme hænder.

 

Jeg tager en stor slurk af vodkajuicen. Ned med den. Dine fingre vandrer rundt på mig. De ender ved mine bryster. Uroen spreder sig. Mine hænder vil fjerne dine.

 

Men du hvæser og uskadeliggør mine hænder for at lade dine fortsætte med at glide længere ned ad min krop. Stop. Det er min fisse.

 

Mine ben sparker ud i luften for så at smække sammen. Lad være. Imens taler du om at finde g-punktet og indleder en eftersøgning i mine nedre regioner.

 

En bagklog bemærkning: Hvorfor fanden siger jeg ikke fra her?

 

Jeg lader dig smadre mit hoved ind mod væggen, mens du stikker din tunge ned i min hals. Brækfornemmelser stiger op i mig. Du tolker min adfærd som seksuel lyst. Og fortsætter. Hvad tænker du på?

 

Du sagde engang, at du næsten altid tænkte på sex – og kiggede forbavset på mig, da jeg sagde, at det gjorde jeg ikke. Du mente, at du altid kunne – og jeg svarede, at det kunne jeg ikke.

 

Mit tøj bliver flået af. Min blå cardigan. Min lilla t-shirt. Min jeans-nederdel. Mine sorte strømpebukser. Min hvide bh. Mine hvide trusser. Jeg ligger spredt ud på gulvet. Et ynkeligt syn.

 

Du betragter min nøgne krop, som kun er smykket med øreringe, der ironisk nok er hjerteformede. Men du ser mig ikke. I dette øjeblik er jeg kun min krop. Jeg mærker dit begær efter at blive tilfredsstillet. Og du stiller mig til rådighed.

 

Kommunikationsvanskeligheder mellem kønnene? I den grad.

 

Jeg kalder det at voldtage, du kalder det at elske. Eller måske snarere at få fisse.

 

Jeg røg og drak, for at kunne sove flere timer i stræk. Du tog i byen med vennerne, for at se på piger.

 

#detvarenfredagaften #signejtilufrivilligsex

 

Ingegerd Sjøstrøm

Med Tove Ditlevsens Pigesind som fast inventar på natbordet og med vægge tapetseret med ordklip, er min litteraturpassion og sprogbesættelse let at spotte. Min interesse for historie og kvindernes plads i den, ligger derimod i mit DNA. Det er mine formødres liv, der har født feministen i mig. Og hun lever i bedste velgående som 20-årig.

Der er endnu ikke kommenteret på dette indlæg.

Skriv et svar

Sociale medier

Følg med via mail

Skriv din mailadresse herunder, hvis du vil have en mail, når der er et nyt indlæg på bloggen.

Arkiv