leatherdyke.cc

Beautiful Thai Women… oops… Transvestites

 

Aygun

Født i Sovjet Unionen. Bor i Danmark. Har to videregående uddannelser. Arbejder i en international virksomhed. Yndlingsbog: ”Bogen om Pippi Langstrømpe”, A. Lindgren. Yndlingscitat: ”At rejse er at leve” © H.C. Andersen Elsker: Teater, opera, ballet, film, kunst.

5 kommentarer

 1. Kære Alle,

  Det er bare så dejligt at se jeres mange kommentarer) Jeg kunne ikke tage disse billeder hvis jeg ikke syntes at disse mennesker er smukke. For mig er alle mennesker ens: kvinder, mænd, transvestitter kristne, muslimer, buddhister, homoseksuelle, heteroseksuelle. Bare de er ikke kriminelle) Det er bare underligt at i synes at ord ”transvestit” er et dårligt ord) Det synes jeg ikke) Jeg synes at dette ord har lige så stor værdig som ordene – ”kvinde” eller ”mand”) Jeg har været til 2 flotte transvestit shows i Thailand: ”Alcazar” og ”Tiffany” og vil varmt anbefale dem! Disse transvestitter er stolte for at være det de er og jeg synes personligt at de er ”piece of art” og er meget imponeret over dem! Jeg synes at det ville være dejligt at være open minded og være lidt imødekommende og kærlige over hinanden) Livet er so smukt og jeg er bare så glad at jeg kan vise det med mine billeder) Jeg vil ikke kommentere mere, for jeg har sagt hvad jeg ville og nu vil jeg bare kramme jer alle sammen, for i er dejlige) Tusind tak for interessen og håber at I også vil se min næste billedserie)

  Med venlig hilsen,

  Aygun J

 2. Ul Christensen

  Det havde såmænd også været fint hvis der havde stået beautiful thai transvestites. Problemet er den der “smukke kvinder.. øhh, nej, ikke kvinder…transvestitter”, fordi det siger “transkvinder er ikke rigtige kvinder”: hvis de identificerer sig som kvinder, er de kvinder, og det er totalt mangel på respekt at lave en joke om at de ikke er kvinder!

  Og ligeledes, hvis de ikke identificerer sig som kvinder er joken stadig dårlig stil.

  Transvestit er ikke er dårligt ord (om end at transmiljøet vist nok foretrækker en anden betegnelse), og transpersoner er ikke dårlige mennesker (dem jeg kender er vidunderlige mennesker). Men at neglicere folks kønsidentitet på den måde er enormt dårlig stil

 3. Ud fra billederne kan jeg ikke gennemskue om disse personer er transvestitter eller ej, men jeg synes generelt det er en god idé at være opmærksom på hvordan man bruger betegnelser. Så vidt jeg kunne se kan de være både transvestitter (mænd der føler trang til at “klæde sig ud” i kvindetøj), transkønnede (mennesker der er et andet køn end deres krop), drags (mænd, fortrinsvis bøsser, der klæder sig ud i kvindetøj for sjov) og ladyboys som vi ikke har tradtition for at bruge herhjemme. Jeg synes altid man skal kalde folk det de selv definerer sig som. Derfor er jeg sådan set også ligeglad med om de kalder sig transvestitter eller drags eller hvad ved jeg, men det mest respektfulde er at bruge deres egen betegnelse. Hvis du, Aygun, har sikret sig at de kalder sig transvestitter og ikke opfatter sig selv som kvinder, så er alt fint for mig. Hvis dette ikke er tilfældet, er jeg enig i at der er et problem med overskriften.

 4. Selvfølgelig er der intet dårligt i at være transvestit -det er lige netop det der er min pointe. Overskriften er skrevet som en slags joke, som om at de ikke var kvinder. Problemet er at der faktisk ikke rigtig er nogen der ved hvad det at “være kvinde” betyder (se for eksempel Judith Butler, Christine Delpy, Monique Wittig, Simone de Beauvoir osv), så for mig er de lige så meget kvinder som jeg er.

Skriv et svar

Sociale medier

Følg med via mail

Skriv din mailadresse herunder, hvis du vil have en mail, når der er et nyt indlæg på bloggen.

Arkiv