leatherdyke.cc

 

12 små tegn: Du ved, du er en fortabt single-pige, når…

 

Den titel har jeg set en milliard gange i mit Facebook-feed. Og jeg prøvede at ignorere den. Prøvede at lade være med at klikke ind. For jeg vidste godt, at jeg ville blive skuffet og ked af det og irriteret. Men det er lidt ligesom, når man er på restaurant, og de siger: “Pas på, tallerkenen er varm”, og man alligevel liiiige skal røre ved den for at se, om den nu også er varm. Så jeg klikkede alligevel ind på listen, og ja: Den var skidepissehamrende varm den tallerken, der stod foran mig.

 

Hvis ikke du har læst den, så vil jeg begynde med at opfordre dig til at lade være. Lad være med at give den type indhold og “journalistik” flere klik og dermed mere opmærksomhed. Til gengæld vil jeg anbefale dig at læse min reviderede liste. Den har jeg, meget passende, valgt at kalde: “12 små tegn: Du ved, du er en stærk, individuel og selvstændig kvinde, når…”

 

1. Trusser

Du som det første, når du står op om morgenen, går i undertøjsskuffen for at finde rent undertøj. Valget af undertøj afhænger ikke af hvem, der måske eller måske ikke kommer til at se det i løbet af dagen, da dine valg i livet ikke afhænger af andre menneskers mening.

 

2. Tinder

Du føler ligegyldighed, når du får et match på Tinder – sætningen “skal vi knep’?” bliver bare så uoriginal efter 143. gang du modtager den.

 

3. Natten til søndag

Bliver smigret, når en anden kvinde i byen giver dig en kompliment for dine støvler – hvem sagde søsterkærlighed?

 

4. Eksen

Kigger på et billede af din eks, mindes de gode tider I havde sammen og håber, at personen har det godt.

 

5. Nattrøjen

Når du hopper i en oversized nattrøje og dufter til den – fordi den dufter godt og oversize er mega behageligt.

 

6. Barbering

Når du lader være med at barbere dig inden byen, fordi du er pisseligeglad med, hvad andre synes om din kropsbehåring.

 

7. Kæledyr

Du kigger på dit kæledyr som det første, når du vågner om morgenen og tænker: “Hvorfor fanden vækker du mig nu?”

 

8. Menstruation

Du har menstruation. Den kommer, når den kommer. Punktum.

 

9. Godnatbeskeder

Du begynder at skrive søde godnatbeskeder til dine veninder og udtrykker, hvor højt du elsker dem – hvis nu, de skulle være i tvivl. For det er vigtigt at fortælle folk, hvordan du føler – fortæl altid dem du elsker, at du elsker dem.

 

10. Din mor

Din mor er ligeglad med, hvordan/hvorfor du er lykkelig – så længe du er lykkelig.

 

11. Dobbeltdyne

Køber en dobbeltdyne, du kan pakke dig ind i – fordi det er fedt, at lave “rullen” som man gjorde dengang man var barn. Nu er du bare blevet større, og så skal man bruge en større dyne. Og ligesom med nattrøjen, så er oversize bare fedt.

 

12. Trist musik

Sætter trist musik på, fordi du er overbevist om, at du har brug for at græde – fordi du efterfølgende vil få det bedre. Og det er sundt at græde engang imellem og komme i kontakt med sine følelser – så sæt du bare den musik på!

 

photo credit: jaci XIII Babette’s Feast via photopin (license)

 

F-frekvensen er et forum med plads til alle – uanset holdning, politisk overbevisning, etnicitet, alder, uddannelse og køn. Det er ikke et krav, at blogindlæg på denne platform skal afspejle Dansk Kvindesamfunds holdninger. Blogindlæg er udelukkende udtryk for skribentens egen holdning.

 

Amalie Valentin

25 år gammel og cand.mag i Æstetik og kultur, bosat i Aarhus. Jeg har i min studietid skrevet om alt fra det mandlige blik og objektificering, til Pussy Riot og feministisk kunst. Min interesse for feminisme er meget bred, men jeg har nok lidt en forkærlighed for køn og seksualitet. Derudover er jeg tosset med gin, hiphop/r'n'b og Beyoncé.

Der er endnu ikke kommenteret på dette indlæg.

Skriv et svar

Sociale medier

Følg med via mail

Skriv din mailadresse herunder, hvis du vil have en mail, når der er et nyt indlæg på bloggen.

Arkiv